Rony Rex juhlistaa Suomen itsenäisyyttä soittamalla 24 tuntia putkeen

 

Luvassa on jotakin täysin uutta, kun DJ Rony Rex soittaa itsenäisyyspäivän aatosta alkaen 24 tuntia putkeen eri lokaatioissa. Suomen yhden suosituimman DJ-nimen Facebook-livelähetykset ovat keränneet parhaimmillaan 50 000 katselukertaa. Rony Rex on laittanut lähetyksiä pystyyn muun muassa lentokoneessa, maailmanpyörästä ja keskeltä Itämerta.

Joulukuun 5. päivä klo 23.30 Rony Rex lähtee kiertämään eri lokaatioita pääkaupunkiseudulla tiiminsä kera autolla, eikä soitto pysähdy missään vaiheessa. Ohjelmassa on yksityisbileitä, klubeja ja radioasemia. Juhlalähetys päättyy Bassoradion itsenäisyyspäivän vastaanottoon 6. joulukuuta Helsingin Valkoisessa Salissa.

Rony Rexin Suomi100 - juhlalähetys on kunnianosoitus Suomen itsenäisyydelle. Tämänkaltainen suoritus on ollut mielessä hänellä jo useita vuosia. Rony Rex on innoissaan päästessään vihdoin toteuttamaan sen tänä tärkeänä ajankohtana. Hän haluaa ennen kaikkea haastaa itsensä tekemään jotakin ennenkuulumatonta.

“Tämä on todella uniikki tapahtuma. Me halutaan viedä livelähetyksessä soittaminen uudelle tasolle Suomen kunniaksi. Jännittää tietysti, mutta odotan innolla sitä tunnetta, kun viimeinen biisi lähtee soimaan. Siitä tulee kunnon seikkailu”, kertoo Rony Rex.

Vuorokauden mittainen livelähetys vaatii tietenkin teknistä osaamista ja tiimiin kuuluukin kuskin lisäksi apukäsiä ja päätuottaja. Lähetystä on mahdollista seurata Rony Rexin Facebook-sivulla tai hänen kotisivuillaan. Jos mediasi haluaa vielä mukaan livelähetyksen yhdeksi pysähtymispisteeksi, ole yhteydessä 1.12. mennessä.